Egy ajándékba kapott tortadíszítő eszközkészlet indította el TortaMesék-et. Az ajándék annyira inspiráló volt, hogy beindította az édesanyám kreativitását és akkora lendületet adott neki, hogy hivatásos cukrász lett. Ezután kezdett el oktatni több helyszínen is. Én az egyetem, valamint a tréneri képzés befejezése után csatlakoztam hozzá, azóta dolgozunk együtt. Közösen tartunk tanfolyamokat, workshopokat, csapatépítőket, valamint lánybúcsús programjaink is vannak.

Örülünk neki, hogy a torta és süteménydíszítés nagy népszerűségnek örvend, és próbálunk megfelelni az aktuális igényeknek.. A tematikáink felölelik a torta és süteménydekorálás egész palettáját, mint például a csokoládé, cukorvirág, mézeskalács, keksz díszítés, stb. Cukormentes tematikát is dolgoztunk ki, így bátran jelentkezhetnek azok is, akik ezt a területet választják. Olyan praktikákat és trükköket mutatunk, melyek segítségével a teljesen kezdők is sikerélményeket szerezhetnek, kedvet kaphatnak a cukrászathoz.

 

Hobbicukrász workshopokat és tanfolyamokat tartunk. Lehetőséget biztosítunk az együtt alkotásra, hogy valami maradandót hozzanak létre a résztvevők.

Munkáink: