Bódi Beáta

Cukrász

Szívügyem a díszítő cukrászat és az oktatás. 2013 ban kezdtem el foglalkozni a díszítő cukrászattal, saját magam útját jártam az elején, képeztem magam könyvekből és tanfolyamokon próbáltam megtanulni az alapokat. Kerestem és folyamatosan keresem azokat a területeket a cukrászaton belül amik a legjobban érdekelnek és amikbe bele tudtam csempészni magamat, érvényesíteni tudtam az ötleteimet, kreativitásomat és az izlésemet. 

Nagy örömmel veszek részt cukrászok és  hobbicukrászok karrier fejlődésében. A tanfolyamokon és workshoppokon rendszeresen találkozok háziasszonyokkal és gyermekekkel is, akiket érdekel a cukrászat és sok szenvedéllyel vetik bele magukat a tanulásba. Megtiszteltés és örömforrás, amikor hozzájárulhatok ahhoz, hogy kibontakozzon a tehetségük és  egy régi vágyat, álmot sikerüljön megvalósítsanak

Bódi Cynthia

Csapatépítő tréner, cukrász

2018-ban végeztem az ELTE Nemzetközi Tanulmányok szakán, majd brand managerként dolgoztam. A cukrászat számomra egyaránt hobbi és hivatás. Édesanyámnak köszönhetően nagyon könnyen elsajátítottam a díszítőcukrászat alapjait. Fontosnak tartom az aktuális trendek nyomon követését, így ennek megfelelően építem fel a tanfolyamokat és workshopokat.

Csapatépítő trénerként szeretnék élményt nyújtani és segíteni, hogy az egymás mellett dolgozókból gördülékenyen együttműködő csapat formálódhasson. Izgalmasnak találom a csapatépítést a díszítőcukrászat technikáival vegyíteni, egy csipet élménypedagógiai módszerrel fűszerezve.

 

Munkáink: