Miért válaszd a csapatépítést?

Értékeli a produktivitást

Építi a csapatmorált és fejleszti a bizalmat

Segíti a kreatívabb és innovatívabb probléma megoldást

Alátámasztja a hiteles vezetést

Növeli az elköteleződést cége iránt

Rugalmas és adaptívabb emberek

Hogyan válaszd ki a megfelelő csapatépítő programot?

A szolgáltató legyen partner, szabják cégünkre a tréninget, kapjunk megfelelő visszajelzést

A csapatépítő illeszkedjen a célhoz. Figyeljünk oda a résztvevők egyéni igényeire is. 

Csapatépítő programjaink:

Chocobloom

A modul vállalt célja, hogy a csapattagok új, eddig még ismeretlen oldalukról ismerjék meg egymást, miközben megismerkednek a csokoládéval és ha jól végezzük a dolgunkat, önmagukhoz is közelebb kerülhetnek.
A foglalkozáson tanultakat mindenki kamatoztathatja, nem csak az irodában, hanem a hétköznapokban is.

Kiknek ajánljuk?

Olyan csapatoknak, ahol sok az új munkatárs. Segíti a beilleszkedést, hatékony stresszoldó és garantáltan szórakoztató. 

Unjátok a céges vacsorát?

Programunk remek választás, hogy megünnepeljétek az elért eredményeket és díjjazzátok a kemény munkát.

KreaTeam csapatépítés

Különösen emlékezetessé lehet tenni az ünnepi készülődést egy sokak által kedvelt csapatépítő tematikával: mézeskalács díszítés és mézeskalács házikó építés. Fahéj, narancs, szegfűszeg, vanília illat lengi körbe az irodát, Ti pedig egy finom pohár forralt bor mellett díszíthetitek saját ízlésetek szerint az általunk biztosított mézeskalácsokat, magatoknak vagy közös, céges ajándékoknak.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban olyan cégeknek, akik szeretnek alkotni, kreatív feladatokat csapatban megoldani. Akad olyan, aki nem szeret díszíteni vagy aggódik, hogy nem elég ügyeskezű a feladathoz? Nem akadály! A kreatív feladatmegoldáshoz hozzátartozik a csomagolás, illetve a mézeskalácsok minőségellenőrzése is.

Online csapatépítés

A mostani időszak feszültségekkel teli kihívásai abban nyilvánulnak meg, hogy mindenki számára mindennapossá váltak a kényszermegoldások. A régi sémák nem működnek, átalakultak vagy radikálisan megváltoztak. A legtöbb cég alternatív munkavégzést segítő megoldásokkal igyekszik áthidalni a jelenlegi időszakot. Az elszigeteltség következtében a mindennapi interakciók teljesen megszűntek, vagy minimálisra csökkentek a munkatársak között. Ezen körülmények között a csapatok együtt és összetartása ugyanolyan, vagy még fontosabb, mint korábban.

Kiknek ajánljuk?

Olyan cégeknek, ahol teljesen vagy részben megszűnt a személyes interakció.

Karitatív csapatépítés – Összetartó csapat egy csapásra!

 

Speciális csapatépítő programjaink az összetartást soha nem látott szintre emelik. A legzárkózottabb kollégák is megnyílnak, miközben az egész csapat egy emberként
küzd egy nemes célért. 

Csapatépítőink során a csapat közösen egy jótékony cél érdekében cselekszik, gyerekeknek, rászorulóknak, állatoknak segít, vagy a környezetvédelem jegyében tevékenykedik. 

Legyen szó óvoda felújításról, közös barkácsolásról vagy faültetésről, a végeredmény mosolyt fog csalni a résztvevők arcára és büszkén térnek vissza a munkahelyükre.

Bódi Cynthia

Bódi Cynthia

Csapatépítő tréner, cukrász

A csapatépítő tréningeken az élménypedagógiai módszereket kombinálom a díszítőcukrászat technikáival. Az ínycsiklandó alapanyagok kóstolásával garantáltan feledhetetlen élményben lesz része az egész csapatnak. A foglalkozás igen hatékony és élménygazdag pillanatokat varázsol a gyakran monoton, máskor stresszes munkahelyi környezetbe.

Meggyőződésem, hogy a tréningmódszerek sokszínűsége és számos téren való alkalmazhatósága lehetőséget biztosít egy jól működő vállalkozás üzemeltetésére. A cégek, intézmények egyre inkább felismerik a csapatépítő foglalkozások dolgozóikra kifejtett jótékony hatását, ami megmutatkozik a vállalat sikerességében, nem utolsó sorban az alkalmazottak lojalistásának javulásában.

Visszajelzések

Sok csapatépítő foglalkozáson voltam már életemben, de ez különösen tetszett és ízlett. Köszönöm szépen az élményt!

A szakmai profizmus és a munka iránti alázat párosult az oktatóban. Minden percét élveztük. Csodás pozitív élményekkel gazdagodtunk. Megtapasztalhattuk a közös munka hatékonyságát. Csodás kreatív feladatok voltak. 

Nagyon jól éreztem magam. Sok érdekes és új dolgot megtudtam és az oldott hangulat miatt a munkatársaimat is új oldalukról ismerhettem meg. 🙂 Köszönjük!

Ma megtanulhattuk, hogy a csokinak lelke van. Nagy élmény egy “érző” alapanyaggal dolgozni. Van valami megnyugtató abban, ahogy a meleg csoki a keverés hatására kisimul, úgy érzem az idegeim is így simultak ki. Csoki aromaterápia!

Kötetlen, vidám hangulat. Közvelten, kedves oktató. Nem szeretem az ilyen jellegű feladatokat, tevékenységeket, de ennek ellenére eltudtak varázsolni. 🙂